Categorie: Muziek

Muziek ontdekken, beleven en verzamelen is onze passie – Daarom zijn we dit Discords avontuur begonnen. We bouwen een platform voor het delen, ervaren en kopen van muziek. Met een online webshop én met een echte, fysieke winkel waar we elkaar treffen.


Wij zijn een platenzaak – Met nieuw en tweedehands vinyl en cd’s; met gevestigde artiesten en aanstormend talent; van rammelrock tot electropop; van hiphop tot hairmetal; van new wave tot dancehall. Uiteraard ook met deals voor platenspelers, shirts en speciaal samengestelde boxsets. Kortom, veel tofs voor muzikale omnivoren en audiofiele fijnproevers.


Wij zijn een onderzoek – We zoeken dromenjagers, supporters en partners die met ons nieuwe diensten en producten ontwikkelen; die meedenken en -doen bij het verrijken van het assortiment en de look-and-feel van de webshop en winkel; die met ons in de side-quests stappen van het Discords avontuur. Kortom, sluit je aan als reisgenoot, meld je aan voor de nieuwsbrief en kom eens langs.


Wij zijn Discords.nl – Wij zijn René, Roland en Renate. Maar worden met jou en andere reisgenoten graag een legioen. Ontdek en onderneem mee en breng de ’te ruilen’ of ’te verkopen’ delen van jouw collectie in. Vul jouw verlanglijst en wij helpen je om jouw verzameling te completeren of uit te breiden.

Sinds het prille begin was het concept duidelijk: er was een kennis-centrum voor de bassist nodig waar op alle vragen een antwoord gevonden kon worden. Wat we niet wisten of weten zoeken we voor je op. Niemand weet alles, maar samen komen we een heel eind. Uiteraard moest er ook van alles te proberen en beluisteren zijn, dus de voorraad groeide (en groeit nog steeds!) dagelijks. De enorme ervaring die we al hadden en gaandeweg hebben opgedaan komt jou als klant ten goede, we hebben ondertussen voor elke oplossing een probleem. (of was het nou andersom?) Vragen over toon, hout, electronica, elementen, afstelling, reparaties, lessen, kabels, bassen, versterkers, speakers…we hebben er al oneindig veel beantwoord en gaan daar vrolijk mee door. Elke week komen we wel weer iets nieuws tegen, waar we dan weer van leren zodat we je beter kunnen helpen. En de hele dag over bassen praten is een tweede natuur geworden. Voorlopig hebben we er nog geen genoeg van!


Voor de meest gestelde vragen hebben we nu een antwoordenpagina op deze nieuwe site, lees die maar eens door voor je je vraag mailt of ons belt, grote kans dat je antwoord er al bijstaat!

Een nieuwe platenzaak in de Hertogstraat in Nijmegen. Wij doen aan in- en verkoop LP’s, CD’s en DVD’s. Wij hebben een hart voor muziek en film, dit in onze collectie terug te zien.Een echte muziekliefhebber houdt van vinyl en cd, dus dat verkopen wij allebei. Onze specialiteit is punk, wave en electropop. We hebben een groeiende 60’s girl group, rockabilly & rock ’n roll en soundtrack collectie.

Bij de dvd’s is onze specialiteit horror, cult, Aziatisch en hebben we een groeiende animé, arthouse en muziekfilm collectie.

HI-FI KLUBBEN NIJMEGEN


 


Hi-Fi Klubben Nijmegen vind je midden in het gezellige centrum van Nijmegen vlakbij de Grote Markt. Deze ruim opgezette winkel biedt je de mogelijkheid om alle apparatuur uitgebreid te beluisteren voordat je tot aanschaf overgaat. Wil je het verschil horen tussen de Sonos en Bluesound? Of tussen een DALI luidspreker en een Bowers & Wilkins luidspreker? Een Bluetooth hoofdtelefoon en een bedrade? Alles kan! En de ervaren en goed geïnformeerde medewerkers van HiFi Klubben doen niks liever dan jou die ‘killer’ demo geven!


 


 


Wij willen maar één ding en dat is dat je nog jarenlang geniet van je aankoop. Daarom geven we 5 jaar garantie op alles (gratis!) en heb je 60 dagen de tijd om je apparatuur te ruilen. Toch liever een grotere TV? Geen probleem bij HiFi Klubben Nijmegen. En voor de prijs hoef je ook niet ergens anders heen – wij zijn “Nooit Duurder Dan De Goedkoopste”! Check het zelf maar.


 


 


Als je wilt, brengen we alles bij je thuis en sluiten we het ook nog voor je aan. Haal je liever zelf je aankoop op: van dinsdag tot en met vrijdag kan je tot 12:00 uur met de auto voor de deur komen om te laden en lossen. Wil je wat langer parkeren zet je auto dan in de parkeergarage Eiermarkt P6, die bevindt zich om de hoek.


 


 


Klik HIER voor een virtuele tour door onze winkel.


 

De speciaalzaak sinds 1985 voor al uw lp’s , vinyl, cd’s en muziekdvd’s, zowel nieuw als tweedehands. Van punk tot funk, pop, rock, metal, soul, world, hiphop, jazz, avantgarde.  Deskundigheid en kennis volop aanwezig. Wij kopen ook lp”s en cd’s in . Regelmatig instore optredens.

Vinylarchief,in en verkoop van LP’s, Singeltjes, Maxi’s, CD’s en DVD’s.Naast de +/- 45.000 titles 2e handse LP’s hebben we ook een kleine 500 nieuwe uitgaven en reissues.De genres gaan van pop, rock, folkrock, krautrock, wave, soul, blues, reggea, naar jazz en klassiek. Maar ook voor Duits of Frans talig, Italiaans of Spaans, gypsy muziek of flamengo kunt je bij ons wel wat vinden. Er is teveel om op te noemen.Prijzen varieren en zijn vanaf 1 Euro.