Categorie: Opticien

Waarom kopen zoveel consumenten hun bril, contactlenzen of hoortoestellen bij Specsavers. Dat is eigenlijk heel logisch. Wij bieden een geweldige combinatie van een uitgebreid en kwalitatief aanbodi, veel waarde voor uw geld en professionaliteit. Was nou maar naar Specsavers gegaan.


 


Zeer uitgebreide monturencollectie


 

Specsavers beschikt over een zeer ruim en kwalitatief hoogwaardig assortiment van meer dan 1.500 verschillende monturen.

 


 


 


Complete bril vanaf €19


 

Alleen al een montuur voor die prijs is een koopje… Specsavers maakt het nog voordeliger door er ook nog eens gratis enkelvoudige standaardglazen bij te doen. Ongeacht uw sterkte, prisma of cilinderafwijking!

 


 


 


2e bril gratis!


 

Bij aankoop van een montuur vanaf €79,- krijgt u altijd gratis een tweede montuur (of zonnebril), inclusief standaard enkelvoudige glazen. Voor de 2e gratis bril kunt u kiezen uit een montuur van dezelfde of lagere prijsklasse en dezelfde standaard enkelvoudige glazen. En dit is ongeacht uw sterkte, prisma- of cilinderafwijking. In plaats van een  gratis tweede bril kunt u ook kiezen uit of gratis onspiegeling, of gratis meekleurende glazen of gratis varifocale glazen.

 


 


 


Complete varifocale bril vanaf €79


 

Een complete varifocale bril heeft u al vanaf €79. Ongeacht uw sterkte, prisma of cilinderafwijking!

 


 


 


Gratis bril bij uw contactlenzen


 

Bij aanschaf van een lenzenabonnement vanaf €6,95 per maand krijgt u elke twee jaar een gratis bril ter waarde van €59 inclusief standaard enkelvoudige glazen. U kunt bij Specsavers uw lenzen aanschaffen op de manier die u het prettigst vindt. Onze vaste lage prijzen gelden altijd.

 


 


 


Heeft u recht op een gratis hoortoestel?


 

Vanaf 1 januari 2013 krijgt u uw hoortoestellen niet meer volledig vergoed. U moet nu een eigen bijdrage betalen van 25% bij de aanschaf van een hoortoestel. Bij Specsavers zoeken we altijd naar een manier om u de beste producten voor de best mogelijke prijs aan te bieden. Daarom betaalt Specsavers uw volledige eigen bijdrage van 25%. Heeft u ook geen eigen risico meer, dan hoeft u ook niets meer aan uw zorgverzekeraar te betalen, waardoor het complete hoortoestel gratis is. Inclusief 5 jaar garantie, service en oorstukjes.

 


 


 


Gediplomeerde opticiens en audiciens


 

Bij Specsavers worden uw ogen uitsluitend gemeten door professionele MBO-gediplomeerde opticiens of HBO-gediplomeerde optometristen. Deze garantie krijgt u helaas nog steeds niet bij iedere opticien in Nederland. Ook de hoortest wordt bij Specsavers uitgevoerd door volledig gediplomeerde, StAR-geregistreerde audiciens.

 


 


 


Afspraken met zorgverzekeraars


 

Specsavers werkt samen met alle Nederlandse zorgverzekeraars, waar u van profiteert. Zo krijgt u bij aanschaf van een bril tot 25% extra korting bovenop de vergoeding van uw zorgverzekeraar. Daarnaast declareert Specavers bij uw zorgverzekeraar, hier heeft u dus geen omkijken naar.Voor alle acties geldt: vraag naar de voorwaarden in de winkel.

 


 

Uw wensen zijn natuurlijk ons uitgangspunt. Maar ook al is de kortste weg van A naar B een rechte lijn, we nemen graag af en toe een zijweggetje. Misschien niet direct voor de hand liggend, maar vaak veel leuker en verrassender… Kijkt u rustig op onze website en kom langs in 4D Optiek by Bas Nijmegen.

In onze winkel kunnen we u alles vertellen over de nieuwste ontwikkelingen en technieken van glazen, monturen en contactlenzen waardoor u beter en prettiger kunt zien.Wilt u met uw eigen ogen onze nieuwe producten zien en ervaren? Loop dan eens bij ons binnen, u bent van harte welkom!

Wij zijn de specialisten van Nijmegen met geduld, kennis van zaken, oog voor detail en een neus voor kwaliteit.


Of je nu voor een bril, lenzen, oogzorg of iets anders komt: Harting Oogmode & Oogzorg geeft advies op maat, beantwoordt je vragen en geeft gehoor aan jouw wensen.


Op elkaar lijken. Elkaar volgen. Niet van elkaar afwijken. Het lijkt dé trend bij veel opticiens. Eenduidige producten vullen de rekken. Met prijzen die te mooi zijn om waar te zijn en met kwaliteit als sluitpost.


Wij zien zaken anders. Vooral als het aankomt op vernieuwende oogzorg. Terwijl anderen voor het snelle traject kiezen, maken wij het verschil door de tijd te nemen. Terwijl de markt massaliteit omarmt, focussen wij op het individu, op jou. Terwijl de prijs soms nog het enige is wat mensen echt scherp mogen zien, meten én adviseren wij het complete plaatje. Met als uitkomst steeds meer consumenten die speciaal bij ons binnenlopen met behoefte aan oogzorg. En aan mooie, onderscheidende merken. Want ook daarin maken wij het verschil. Doordat we zelfstandig zijn, zijn we niet gebonden aan een hoofdkantoor wat ons assortiment bepaalt en kunnen we een bijzondere collectie bieden, die je niet overal vindt. Daarbij vinden we het fantastisch om jou te adviseren, maar kun je bij ons net zo goed zelf rondkijken en op je gemak alle stijlen monturen passen en proberen.


Harting Oogmode & Oogzorg is sinds jaren gevestigd aan de goed bereikbare Hertogstraat in Nijmegen. Het is een gezellige winkel met een moderne uitstraling, uitgebreide collectie en innovatieve apparatuur. Het team van Harting Oogmode & Oogzorg bestaat uit een optometrist, orthoptiste en opticiens. Ons doel is om elke klant meer dan tevreden de deur uit te zien gaan. Daar zetten de medewerkers zich voor honderd procent voor in. Je zult je dan ook gegarandeerd thuisvoelen in onze winkel.