Categorie: Opticien

Uw wensen zijn natuurlijk ons uitgangspunt. Maar ook al is de kortste weg van A naar B een rechte lijn, we nemen graag af en toe een zijweggetje. Misschien niet direct voor de hand liggend, maar vaak veel leuker en verrassender… Kijkt u rustig op onze website en kom langs in 4D Optiek by Bas Nijmegen.

In onze winkel kunnen we u alles vertellen over de nieuwste ontwikkelingen en technieken van glazen, monturen en contactlenzen waardoor u beter en prettiger kunt zien.Wilt u met uw eigen ogen onze nieuwe producten zien en ervaren? Loop dan eens bij ons binnen, u bent van harte welkom!

Wij zijn de specialisten van Nijmegen met geduld, kennis van zaken, oog voor detail en een neus voor kwaliteit.


Of je nu voor een bril, lenzen, oogzorg of iets anders komt: Harting Oogmode & Oogzorg geeft advies op maat, beantwoordt je vragen en geeft gehoor aan jouw wensen.


Op elkaar lijken. Elkaar volgen. Niet van elkaar afwijken. Het lijkt dé trend bij veel opticiens. Eenduidige producten vullen de rekken. Met prijzen die te mooi zijn om waar te zijn en met kwaliteit als sluitpost.


Wij zien zaken anders. Vooral als het aankomt op vernieuwende oogzorg. Terwijl anderen voor het snelle traject kiezen, maken wij het verschil door de tijd te nemen. Terwijl de markt massaliteit omarmt, focussen wij op het individu, op jou. Terwijl de prijs soms nog het enige is wat mensen echt scherp mogen zien, meten én adviseren wij het complete plaatje. Met als uitkomst steeds meer consumenten die speciaal bij ons binnenlopen met behoefte aan oogzorg. En aan mooie, onderscheidende merken. Want ook daarin maken wij het verschil. Doordat we zelfstandig zijn, zijn we niet gebonden aan een hoofdkantoor wat ons assortiment bepaalt en kunnen we een bijzondere collectie bieden, die je niet overal vindt. Daarbij vinden we het fantastisch om jou te adviseren, maar kun je bij ons net zo goed zelf rondkijken en op je gemak alle stijlen monturen passen en proberen.


Harting Oogmode & Oogzorg is sinds jaren gevestigd aan de goed bereikbare Hertogstraat in Nijmegen. Het is een gezellige winkel met een moderne uitstraling, uitgebreide collectie en innovatieve apparatuur. Het team van Harting Oogmode & Oogzorg bestaat uit een optometrist, orthoptiste en opticiens. Ons doel is om elke klant meer dan tevreden de deur uit te zien gaan. Daar zetten de medewerkers zich voor honderd procent voor in. Je zult je dan ook gegarandeerd thuisvoelen in onze winkel.

Wij zijn een vakkundige opticien Met een collectie van ruim 2000 monturen tegen de voordeligste prijzen. Je hebt al een complete bril vanaf €25,50. Op onze hele collectie krijgt u 3 jaar garantie. Daarnaast hebben wij ook een niet tevreden, geld terug garantie.Graag tot ziens bij Fielmann.

Pearle Opticiens bestaat al sinds 1959. Dat betekent dat wij al ruim 60 jaar de expert zijn op het gebied van ogen. Veel mensen vertrouwen de zorg voor hun ogen al jarenlang aan ons toe. Vanaf hun allereerste hippe kinderbril tot innovatieve contactlenzen, van trendbrillen tot de nieuwste zonnebrillencollecties. Maar daarnaast voorkomen we ook liever, dan dat we genezen. We geven onze klanten dus ook graag tips om beter voor hun ogen te zorgen.

KWALITEIT VOOR OGEN – Optiek de Boer is een erkend zelfstandig optiekbedrijf aangesloten bij de NUVO Ooggarant (Nederlandse Unie van Optiekbedrijven) en het ROON

(Regionaal Overleg Opticiens Nijmegen). Het Optiek de Boer team bestaat uit gekwalificeerde medewerkers en gediplomeerde opticiens.

Wij zijn onderscheidend in brilmode en oogzorg en wij kunnen u daarom op maat advies geven. Ook voor een oogmeting en optimaal glasadvies bent u bij Optiek de Boer aan het goede adres.Ons assortiment bestaat uit correctiemonturen en zonnebrillen.

Maalsen Optiek is een gespecialiseerd optiekbedrijf. Wij hebben gekozen voor het leveren van service en kwaliteit, zowel in onze producten als in de dienstverlening.Wij bieden een zeer breed pakket aan producten en doen daarom zaken met vrijwel alle leveranciers van optische producten, zoals monturen, brillenglazen, contactlenzen en verzorgingsproducten.Daarom investeren wij in de modernste apparatuur, aanmeet technieken, de nieuwste contactlenzen, brillenglazen en de laatste brilmode.Eigenaar, Hans Maalsen, werkt als contactlensspecialist en optometrist alle geopende dagen op afspraak voor het aanpassen, controleren van contactlenzen en/of voor een uitgebreid optometrisch onderzoek.