Categorie: Pizza

Met vermaak voor kinderen en tieners, goede wijn en heerlijk eten heeft iedereen het hier naar zijn of haar zin. Voor een vaste prijs bent u de hele avond onder de pannen. Voor kinderen van vier tot en met elf jaar betaalt u slechts € 1,- per levensjaar. Dat wordt dus kiezen uit Italiaanse klassiekers tot u niet meer kunt. Buon appetito!

Aan de rand van het winkelcentrum van Nijmegen vindt u Restaurant Pinoccio “Molenstraat”.Na een middagje wandelen, winkelen of werken is Restaurant Pinoccio “Molenstraat” een prima plek om weer op adem te komen. Gezellig tafelen met z’n 2-en of met z’n 20-en. Door de gevarieerde inrichting van het restaurant is het mogelijk grotere gezelschappen te plaatsen. Wanneer uw gezelschap groot genoeg is kunnen we zelfs een aparte ruimte voor u reserveren.Bij mooi weer kunt u ook buiten op ons terras eten. Voor grotere gezelschappen is het raadzaam van tevoren even te reserveren.Openingstijden:


Ma – Do: 17:00 – 22:00


 


Vr: 17:00 – 22:30


 


Za: 16:00 – 22:30


 


Zo: 16:00 – 22:00


 


 


Onze keuken sluit om 21.30 uur.


 


 


Contact:


 


Telefoonnummer:  024 323 2698


 


E-mailadres:  pinoccionijmegen@live.nl


 


Website:  http://www.pinoccio.nl/Nijmegen.html


 

Donnatello’s is ruim 25 jaar een begrip in Nijmegen. Dit drukbezochte restaurant biedt met hun snelle en vriendelijke service heerlijke gerechten tegen hemelse prijzen. Op maandag, dinsdag en woensdag kunt u kiezen uit een 3 gangenmenu voor maar e10,95. Of u nu even snel een lekkere pizza of pasta wilt eten, of uitgebreid wilt tafelen met malse vlees- en visgerechten, het is allemaal mogelijk bij Donnatello’s. U kunt tevens goed terecht met groot gezelschap. Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u in dat geval om tijdig te reserveren. Wij hopen u graag te zien! Het donatello’s team.