Categorie: Restaurants

Je kent vast nog wel het Nimweegs Feestcafé aan de Bloemerstraat. Vaak waren wij daar te vinden als stamgasten. Wij hebben er dus veel meegemaakt. Nu is het omgedoopt tot Feestcafé de Gezelligheid!


Feestcafé de Gezelligheid is een plek waar je een koud biertje of wijntje drinkt, je dag doorneemt of juist vergeet – als het een slechte was. Daarnaast kom je bij ons voor de vrijdagmiddagborrel (VrijMiBo).


Je kunt bij ons ook terecht voor feesten en partijen. Wij helpen je graag met het organiseren van een geweldig feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

Wij zijn Loek, Loek op de hoek. Een eet-bar voor iedereen; laagdrempelig maar verrassend. Vegetarisch met soms een vers stukje vis van de dag. Loek is een bar met een kleine en snel wisselende menukaart. Seizoensgebonden en boordevol smaak. Vanwege het snelle wisselen is de menukaart hieronder slechts een impressie!

Vlees & Co Nijmegen is dé plek voor een heerlijk diner. Culinaire gerechten, topkwaliteit vlees en vakkundig personeel. Wij zijn van mening dat wanneer je kiest om vlees te eten, dit een top ervaring moet zijn. Daarom werken wij uitsluitend samen met de beste leveraniers die runderrassen selecteren op duurzaamheid, kwaliteit en dierenwelzijn.

En tóch is Holt van alles hierboven een beetje. We leggen de focus op verse, eerlijke producten en we streven naar de balans tussen craft en comfort. We volgen de foodtrends op de voet en hier en daar hopen we ook een trend te gaan zetten. Hou ons in de gaten en kom voorbij wanneer je in een Holt-mood bent.

We bieden een overzichtelijke eigentijdse kaart voor zowel vlees-, vis-, als groenteliefhebbers. Met het aanbod vanuit de verschillende jaargetijden en met aandacht voor duurzaamheid, wordt de menukaart maandelijks vernieuwd. Dus schuif vooral regelmatig aan!

Wat is Vief?


Wij zijn een leuk, levendig, eigentijds horecabedrijf wat zich onderscheidt door de kwaliteit, originaliteit, diversiteit en (snelle) bereiding van al onze gerechten en dranken. Wij heten u van harte welkom op ons heerlijke terras met prachtig uitzicht over de Waal, of in de monumentale ambiance van ons restaurant aan de sfeervolle en gezellige Waalkade waar onze koks u front-face-cooking laten ervaren.


 


Vief = Vief    no borders, no  limits


Smaken en geuren vanuit de hele wereld komen bij Vief samen in onze gerechten, omlijst door opperste gastvrijheid en regelmatig door kunst&cultuur.


 


Eten bij Vief

De lunchkaart is uitgebreid en zeer divers, de dinergerechten zijn kleiner dan gebruikelijk, maar groter dan bijvoorbeeld tapas. Je kunt één gerecht kiezen voor een lekkere byte bij de borrel, twee of meerdere gerechten voor het diner in combinatie met verschillende bijgerechten. Ook voor vegetarische gerechten(veganistisch op aanvraag) of andere dieetwensen ben je bij Vief op de juiste plek. 


 


Drinken bij Vief


De koffie en theespecialiteiten bij Vief zijn van Fleur de Café, heerlijke goed gebrande koffie en geurige smaakvolle thee van hoge kwaliteit. De medewerkers van Vief maken met plezier een van de vele koffie of thee varianten voor u klaar. Vief schenkt vele frisdranken, heeft een uitgebreide cocktailkaart en een groot assortiment aan (speciaal)bieren. Daarnaast voert Vief een mooie, rijke  wijnkaart en kun je een bier of wijnarrangement nemen waarbij de medewerkers graag advies uitbrengen welke combinatie goed past bij uw gerechten en/of uw voorkeuren.


 


Vief’s Bovenzaal


Naast terras, serre en restaurant op de begane grond, heeft Vief ook een sfeervolle Bovenzaal met balkon op de eerste verdieping, uitkijkend over de Waal. Hier kun je op aanvraag genieten van private dining, een feest, een (bedrijfs)borrel, een promotiefeest, recepties, workshops of in alle rust vergaderen. Je kunt ons bellen op 024-848 36 65 voor een aanvraag of afspraak, mailen kan ook via info@viefnijmegen.nl


 


Vief organiseert


Maar ook een (thema)ontbijt, brunch of diner, exposities of liveoptredens georganiseerd door Vief in de Bovenzaal behoren tot de mogelijkheden. Houdt de activiteiten kalender daarvoor goed in de gaten op onze website www.viefnijmegen.nl maar ook


Instagram https://www.instagram.com/viefnijmegen/ of


Facebook https://www.facebook.com/Viefnijmegen-110424120732071/


 


Niewsgierig geworden? Kom gezellig langs, bel of mail ons of reserveer via onze website.


Tot snel, tot Vief!


 


 


—– Ons eigen a t e l i e r., een ALL DAY koffie- en borrelzaak waar de BAR alle genotsmomenten van de dag verbindt. Van een kickstart in de ochtend met een kop koffie of vers sapje naar keuze, naar toffe brunch specials met guilty pleasures. 


Later op de dag kun je hier terecht voor een borrel zoals hij hoort te zijn: goeie borrelplanken, een mooie selectie wijnen, speciaalbieren én cocktails. Met een retro vibe waar muziek, lokale producten, kwaliteit en inspiratie centraal staan. Kortom: voor ieder wat wils! —–