Categorie: Restaurants

Mooie koffies, goed getapte bieren en prachtige wijnen; bij Toon voelt iedereen zich thuis. In onze open keuken – voorzien van vuur, vlammenwand en een Italiaanse houtoven bereiden onze topkoks de heerlijkste gerechten.

Restaurant Zorba de Griek / crepes & wrapsZorba de Griek bestaat al sinds 1986 en is begonnen als een Grieks traditioneel restaurant. Sinds 2014 hebben wij onze zaak gemoderniseerd met een nieuw concept.De Griekse keuken is nog steeds aanwezig, o.a. het ” All you can eat ” menu,  Zorba’s 3 gangen keuze menu & Griekse grill schotels.Wij hebben echter uitgebreid met ‘ streetfood’  gebaseerd op een mix van populaire ‘ broodjes’ van verschillende landen, o.a. Griekse pita broodjes, Franse crepes, Mexicaanse burrito’s, wraps & diversen varianten hierop.Het idee is ontstaan omdat in Griekenland veel ‘streetfood’ zaakjes zijn met een moderne touch.Al onze ‘streetfood’ gerechten worden vers voor je bereidt, waar je bij staat, en zijn ook zelf naar keuze samen te stellen.Met onze gevarieerde gerechten bieden wij een gezond alternatief binnen het aanbod van quick service restaurants. Om deze reden wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van verse, natuurlijke en eerlijke ingredienten. Dat resulteert in gezonde en lekkere gerechten, oftewel fresh ‘streetfood’ !

Sinds 2016 is onze patio overdekt met een schuifdak en is het mogelijk om een plek te boeken in de zaal, patio of aan de bar.


In onze patio zit je in de buurt van de open haard en de wijnkamers. Als het koud is of regent gaat het dak dicht en blazen we warme lucht naar binnen.


Met mooi weer gaan in de zaal de ramen eruit. Hier zit je in de buurt van de bar en de open keuken. Je schuift aan bij Willem, onze barman, of bij de koks aan de keukenbar.

Aan de rand van het winkelcentrum van Nijmegen vindt u Restaurant Pinoccio “Molenstraat”.Na een middagje wandelen, winkelen of werken is Restaurant Pinoccio “Molenstraat” een prima plek om weer op adem te komen. Gezellig tafelen met z’n 2-en of met z’n 20-en. Door de gevarieerde inrichting van het restaurant is het mogelijk grotere gezelschappen te plaatsen. Wanneer uw gezelschap groot genoeg is kunnen we zelfs een aparte ruimte voor u reserveren.Bij mooi weer kunt u ook buiten op ons terras eten. Voor grotere gezelschappen is het raadzaam van tevoren even te reserveren.Openingstijden:


Ma – Do: 17:00 – 22:00


 


Vr: 17:00 – 22:30


 


Za: 16:00 – 22:30


 


Zo: 16:00 – 22:00


 


 


Onze keuken sluit om 21.30 uur.


 


 


Contact:


 


Telefoonnummer:  024 323 2698


 


E-mailadres:  pinoccionijmegen@live.nl


 


Website:  http://www.pinoccio.nl/Nijmegen.html


 

Daarnaast serveren we heerlijke Aziatische gerechten volgens een fusion concept, dat houdt in dat we verschillende stijlen en smaken tot heerlijke gerechten combineren en u daarmee keer op keer graag aangenaam verrassen.Izzi heeft ook een uitgebreide wijnkaart met vele mooie en interessante wijnen om uw diner compleet te maken.

Vanzelfsprekend tappen we ook een smakelijk biertje of serveren u een ander drankje naar uw voorkeur.

Donnatello’s is ruim 25 jaar een begrip in Nijmegen. Dit drukbezochte restaurant biedt met hun snelle en vriendelijke service heerlijke gerechten tegen hemelse prijzen. Op maandag, dinsdag en woensdag kunt u kiezen uit een 3 gangenmenu voor maar e10,95. Of u nu even snel een lekkere pizza of pasta wilt eten, of uitgebreid wilt tafelen met malse vlees- en visgerechten, het is allemaal mogelijk bij Donnatello’s. U kunt tevens goed terecht met groot gezelschap. Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u in dat geval om tijdig te reserveren. Wij hopen u graag te zien! Het donatello’s team.