Categorie: Schoenen

Is de gewenste maat of kleur niet aanwezig, dan bestellen we deze direct voor je via onze webzuil in de winkel waarop vele duizenden schoenen en modellen beschikbaar zijn. En de schoenen worden de volgende werkdag gratis bij je thuisbezorgd.


Heb je online schoenen besteld en zijn deze niet helemaal naar wens? Breng ze gerust bij ons terug of ruil ze om voor een ander paar, een ander model, maat of kleur.

Graag tot ziens!

Omdat de producten binnenshuis worden ontwikkeld kunnen we de prijzen laag/goedkoop houden, maar hoeven we geen compromissen te sluiten als het gaat om kwaliteit!

De kleur springt eruit, daardoor valt de winkel aan de Houtstraat in Centrum Nijmegen meteen op. Het is een winkelstraat met veelal eigen ondernemers en speciaalzaken.


 

Natuurlijk worden er ook zwarte en witte items verkocht. Geen eindeloos veel items van een kledingstuk, maar een maatserie en….op = op.Er bestaat wel de mogelijkheid om eventueel een kledingstuk via de andere winkels van Hebbedus te bestellen. Kijk daarvoor op www.pepijnenco.nlIedere 2 weken is er een nieuwe aanvulling. Veel merken werken ook met meerdere collecties per seizoen, of leveren stapsgewijs uit, daardoor hangt er steeds iets nieuws en blijf je nieuwsgierig.Het opbouwen van een vaste relatie met de klant vindt het team van Hebbedus belangrijk. Klanten mogen op hun gemak rondkijken, maar waar nodig staat de medewerkers klaar voor advies, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid.Hebbedus verkoopt specifieke merken, met mooie stoffen en aparte prints. GOTS biokatoen, Viscose, handbreiwerk uit Nepal en fairtrade geproduceerd.