Categorie: Schoenen

Is de gewenste maat of kleur niet aanwezig, dan bestellen we deze direct voor je via onze webzuil in de winkel waarop vele duizenden schoenen en modellen beschikbaar zijn. En de schoenen worden de volgende werkdag gratis bij je thuisbezorgd.


Heb je online schoenen besteld en zijn deze niet helemaal naar wens? Breng ze gerust bij ons terug of ruil ze om voor een ander paar, een ander model, maat of kleur.

Graag tot ziens!

Omdat de producten binnenshuis worden ontwikkeld kunnen we de prijzen laag/goedkoop houden, maar hoeven we geen compromissen te sluiten als het gaat om kwaliteit!

s.Oliver RED LABELEen merk waar je altijd op kunt vertrouwen: of het nu gaat om stijl, kwaliteit, pasvorm of prijs, s.Oliver RED LABEL biedt altijd de perfecte oplossing. Een eerlijke en modebewuste vriendin en stijladviseur met goede ideëen voor elke gelegenheid – s.Oliver RED LABEL laat je wensen met verve in vervulling gaan en biedt mode voor het hele gezin, altijd met een focus op draagbaarheid. Mode die voldoet aan alle eisen die er in het dagelijks leven aan gesteld worden, zonder de nieuwste trends uit het oog te verliezen.s.Oliver BLACK LABEL

Zoek je nog steeds naar de perfecte outfit voor de volgende familiegelegenheid of voor een zakelijke meeting binnenkort waar je een perfect indruk wilt achterlaten? Met s.Oliver Black Label vind je jouw ideale look – dit merk omvat een breed scala aan items voor zakelijke meetings of speciale gelegenheden. s.Oliver BLACK LABEL combineert luxe stoffen en klassieke, stijlvolle lijnen op elegante wijze met het comfort dat je gewend bent van s.Oliver.


 

De kleur springt eruit, daardoor valt de winkel aan de Houtstraat in Centrum Nijmegen meteen op. Het is een winkelstraat met veelal eigen ondernemers en speciaalzaken.


 

Natuurlijk worden er ook zwarte en witte items verkocht. Geen eindeloos veel items van een kledingstuk, maar een maatserie en….op = op.Er bestaat wel de mogelijkheid om eventueel een kledingstuk via de andere winkels van Hebbedus te bestellen. Kijk daarvoor op www.pepijnenco.nlIedere 2 weken is er een nieuwe aanvulling. Veel merken werken ook met meerdere collecties per seizoen, of leveren stapsgewijs uit, daardoor hangt er steeds iets nieuws en blijf je nieuwsgierig.Het opbouwen van een vaste relatie met de klant vindt het team van Hebbedus belangrijk. Klanten mogen op hun gemak rondkijken, maar waar nodig staat de medewerkers klaar voor advies, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid.Hebbedus verkoopt specifieke merken, met mooie stoffen en aparte prints. GOTS biokatoen, Viscose, handbreiwerk uit Nepal en fairtrade geproduceerd.