Categorie: Warenhuis

HI, LET’S MAKE FRIENDS!
Scandinavian living, clothes, gifts and love


Van Nature is een duurzaam warenhuis in het hart van Nijmegen. Met een groot pand en een zeer ruim assortiment willen we onze klanten een zo volledig mogelijk overzicht geven van alle duurzame en eerlijke producten die er op de markt zijn. We helpen je graag met kiezen uit het duurzame assortiment en vertellen met liefde het verhaal achter het product.


Zo hebben wij bijvoorbeeld het grootste assortiment aan biologische en fairtrade kleding van Nederland. Verder bieden wij een ruime selectie aan duurzame en eerlijke cosmetica, keukengerei, kantoor- en cadeauartikelen, tuinspullen en woonaccessoires. Altijd geproduceerd met respect voor mens en natuur. Van Nature wil ook meer zijn dan alleen een winkel. Wij hopen dat Van Nature een ontmoetingsplaats kan zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in duurzaam leven.

We lichten er graag een aantal verder toe.


Ons kledingassortiment voldoet in de basis aan 2 eigenschappen: toegankelijk en exclusief. Toegankelijk, omdat we altijd op de prijs letten en de drempel qua stijl niet te hoog moet zijn voor iemand die voor het eerst serieus aan zijn kledingstijl gaat werken. De stijl van de kleding is wel zo subtiel anders dat wij ervan overtuigd zijn dat we bij iedereen een eigen stijl kunnen creëren. Die exclusiviteit wordt ook bereikt doordat onze merken hun verkooppunten in Nederland kritisch uitkezen en we deze exclusiviteit kunnen waarborgen.


De populariteit en aanbod van vinyl heeft de afgelopen 10 jaar een enorme revival gekend. Het is inmiddels gevestigde orde en wij zijn er enorm trots op om daar deel van uit te maken. Ons aanbod platenspelers van het merk Crosley huisvesten wij al langer. Maar sinds een paar jaar kunnen wij via onze vinylpartner met onze beperkte ruimte ook een uniek en bijzonder aanbod nieuw en tweedehands platen aanbieden. Daarbij draagt het vinyl enorm bij aan de sfeer en beeld in onze winkel en zijn wij enorm blij om de passie die we hebben voor dit product te kunnen delen in onze winkel!


Verder kun je ook voor een uniek cadeau aan je vader, broer, vriend of opa heel goed terecht bij Make My Day Men. Wat hen met name zal verrassen zijn de nog onbekende gadgets waarvan ze niet wisten dat ze niet zonder konden! Zoals waterflessen die naadloos in hun aktetassen passen tot multifunctionele pennen waarmee je je telefoon kan bedienen en een fotolijstje waterpas kan ophangen.

Wij verkopen designerlabels, topmerken, nieuwe labels, stijlvolle mode, artikelen voor in huis, cadeaus en unieke juweeltjes tegen een prijs die tot 60% goedkoper is dan de adviesprijs. We zoeken altijd naar besparingen, bij elke stap die we zetten, zodat we dit door kunnen geven aan onze klanten.

 


Een winkel met verhalenHome Stock biedt een verzameling van industrieel vintage, nieuwe meubels en verrassende accessoires. Geen aparte hokjes dus met producten van één soort, maar juist inspirerende hoekjes met bont gecombineerde interieurs. Daarmee geeft een bezoek een shot aan nieuwe ideeën, haalbaar voor grote en kleine budgetten. Een plek waar je graag even komt struinen naar iets leuks. Of je nu voor je eerste uitzet een nieuwe bank nodig hebt, een leuk cadeau wilt scoren voor je beste vriend of je (nieuwe) huis gaat restylen.Ieder product heeft daarbij een eigen verhaal. Het industrieel vintage is bijvoorbeeld rechtstreeks ingekocht bij de bron; kelders van gesloten ziekenhuizen, zolders van oude scholen en werkplaatsen van verlaten fabrieken. Home Stock vertaalt deze verhalen naar de winkel, waardoor producten als het ware tot leven komen.


 

In deze winkel is het assortiment gericht op de seizoenen. Of je nu van wandelen, fietsen of eropuit gaan met de auto houdt, in de ANWB-winkel vind je alles om goed voorbereid en zorgeloos van elk seizoen te genieten. Van stevige wandelschoenen tot duidelijke reisgidsen en van handige rugzakken tot comfortabele kleding.

Voordat we een artikel opnemen in de collectie vragen we ons altijd af of het genoeg  “So Low” uitstraling heeft. Dit wordt bepaald door onze inkopers die daar een fingerspitzengefühl voor hebben. Ons doel is om telkens te verrassen met leuke artikelen waar je ook echt iets aan hebt en niet snel ergens anders zult aantreffen. Omdat over smaak niet valt te twisten zult je bij ons de meest uiteenlopende artikelen tegenkomen, onze doelstelling is om voor ieder wat wils in huis te hebben.Winkeluitstraling

In onze winkels maken we gebruik van natuurlijke materialen met een warme uitstraling. Dit zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt. De winkels zijn zo ingericht dat je langs het gehele assortiment wordt geleid zonder dat er verveling optreed. Op deze manier struin je langs alle artikel groepen zonder iets te missen. Hierdoor zal de grote verscheidenheid van artikelen  je telkens weer doen verbazen.  En zo typerend voor onze winkels. Telkens weer verrassen en vernieuwen.De sfeer die in de winkels heerst is moeilijk in één woord te omschrijven; ongedwongen, ontspannen, buurtwinkel, snuffelen en gezellig. Dit zijn woorden die allemaal iets zeggen over de ambiance van onze winkels. Veel klanten vinden het geweldig regelmatig een “rondje door de winkel te doen”,  zonder dat dit telkens tot een aankoop hoeft te leiden.

Onze kleding-, tassen- en schoenen-selectie bestaat uit Scandinavische, Engelse en Amerikaanse merken die niet tot nauwelijks in Nijmegen verkocht worden. We kopen nooit veel stuks van een item in en de merken hebben iedere maand een nieuwe “drop”, waardoor we een vrij uniek aanbod creëren. Daarnaast gaan wij 6 keer per jaar naar Parijs om daar de laatste trends te shoppen die direct daarna in de winkel te vinden zijn voor fijne, betaalbare prijzen. Dat geldt sowieso voor ons hele assortiment. We willen unieke items aanbieden, maar wel voor een betaalbare prijs.


Onze doelgroep is ontzettend breed in leeftijd. We hebben onze jonge doelgroep die altijd binnenloopt voor de laatste trendjes, maar we bieden ook zeker een collectie aan voor de jonge oma’s die bij ons shoppen!


Onze fashion afdeling in deze winkel is dus vooral gericht op vrouwen, maar mannen zijn meer dan welkom! Ons assortiment bestaat namelijk ook uit interieur, cadeautjes, kaarten en boeken. Ook hierin zoeken we altijd naar onze eigen unieke stijl en proberen we merken in te kopen die niet tot nauwelijks in Nijmegen verkocht worden. Deze merken komen voornamelijk uit Scandinavië en Nederland. Maar we hebben bijvoorbeeld ook boeken uit Australië en posters uit San Francisco. Hoe leuk is dat!


En dan hebben we nog onze nieuwste aanwinst: onze MOM department. Julie was zelf in 2018 zwanger en droeg dagelijks kleding van Make My Day. “Dit is mijn stijl en ik wilde hier tijdens mijn zwangerschap niet vanaf wijken. Gelukkig merkte ik dat er zoveel draagbaar is uit ons assortiment, met een beetje creativiteit.” Dat zette ons aan het denken. Daarom hebben we nu, 2 jaar laten, onze MOM department geïntroduceerd. Een apart stukje in de winkel met een selectie van onze huidige collectie die ook met zo’n mooie buik draagbaar is. Daarnaast vind je er kraamcadeautjes, mooie sieraden met sterrenbeelden, de leukste luiertassen van Make My Day zelf en t-shirts van het merk Womom.