Binnenstadservice als afhaalpunt voor winkels

Binnenstadservice helpt winkels met goederenontvangst en thuisbezorgen. Maar wist je dat bij Binnenstadservice ook de mogelijkheid bestaat om klantbestellingen bij hen af te laten halen?

Wanneer

Van 21 tot en met 31 december organiseert Binnenstadservice een Coronaproof pakket- afhaalpunt op de Hollandiaweg 11a. Gedurende die dagen is Binnenstadservice voor afhalers geopend van 10.00 tot 19.00 uur (24 en 31 december tot 16.00 uur).

Hoe het werkt

Deelnemende winkels brengen zelf de bestellingen van klanten naar binnenstadservice (Hollandiaweg 11A), voorzien van duidelijke naam gegevens. Dat mag ook gewoon in een tasje, het pakket hoeft namelijk niet via een sorteercentrum verwerkt te worden. Klanten kunnen vervolgens op het moment dat het hen uitkomt corona-proof de bestelling bij Binnenstadservice ophalen.

Kosten

Deze afhaalservice kost normaal 3,50 per pakket of tasje, maar tot en met 31 december betaalt het Huis voor de Binnenstad voor alle ondernemers in de Binnenstad deze kosten. Hierdoor kunnen alle ondernemers de komende periode deze service gratis uitproberen!

Interesse?

Lees meer over de werkwijze.

Nog vragen?

Neem contact op met Binnenstadservice via nijmegen@binnenstadservice.nl of 06 81940714.