Cadeaubonnenactie IntoNijmegen

Vanuit Huis voor de Binnenstad vinden we het natuurlijk belangrijk dat jouw onderneming deze turbulente tijd overleeft. We proberen daarom op alle mogelijke manieren de ondernemers in Nijmegen te steunen en met jullie mee te denken.

Wat gaan we doen?

We vragen jou om 20 cadeaubonnen van 10 euro per stuk beschikbaar te maken voor het Huis voor de Binnenstad. Het Huis voor de Binnenstad vergoedt jou direct 100% van de waarde van deze bonnen! Zo heb jij nu gelijk omzet en hebben wij de beschikking over heel veel bonnen, die we via een leuke actie weer gaan uitdelen. Daardoor is er zodra het weer kan een leuke aanleiding voor bezoekers om naar de stad te komen.

De beschikbaar gestelde bonnen worden via een speciale actie bekendgemaakt onder de bezoekers van Nijmegen via de kanalen van IntoNijmegen. Volgers van IntoNijmegen kunnen deze cadeaubonnen via de actie wensen voor een ander. Na deze roerige tijden kunnen de winnaars van de cadeaubonnen de bon komen inleveren bij jouw onderneming.

Het bedrag van 10 euro per bon is specifiek uitgekozen om bezoekers uiteraard te stimuleren meer uit te geven dan alleen de waarde van de bon. Daarnaast bereik je d.m.v. deelname je huidige maar ook een potentiële doelgroep die wellicht nog nooit eerder bij jou is binnen geweest. Een hopelijk positieve bijdrage in deze toch al lastige tijd!

Opgeven voor deelname

Geef je deelname voor 8 april 2020 aan ons door via onderstaand aanmeldformulier.

Één klein voorbehoud: bij forse over-inschrijving kan loting plaatsvinden onder alle aanmeldingen. Je krijgt van ons bericht of jouw bedrijf is ingeloot voor deelname. Daarna kun je de fysieke cadeaubonnen in de (let op: HvdB) brievenbus gooien op de Van Schaeck Mathonsingel 12, Nijmegen, of opsturen naar Postbus 1004, 6501 BA Nijmegen.

Zorg ervoor dat de bonnen uiterlijk 20 april 2020 bij ons binnen zijn. Daarna ontvang je van ons een creditnota voor de beschikbaar gestelde bonnen en maken wij het bedrag direct over (je hoeft dus geen factuur te sturen).

Je hebt ook de mogelijkheid dat de cadeaubonnen worden opgehaald op vrijdag 17 april 2020 tussen 12.00 en 17.00 uur, geef dit aan in het aanmeldformulier.

Voorwaarden

  • Je doet mee voor 20 bonnen à 10 euro per stuk.
  • Je hebt een fysieke vestiging binnen het werkingsgebied van het Binnenstadfonds
  • De cadeaubonnen die je opstuurt moeten minimaal van de volgende gegevens zijn voorzien: bedrijfsstempel/sticker, naam onderneming, adres onderneming, bonnummer en uitgiftedatum.

Contact

Heb je vragen? Wil je meedoen maar beschik je niet over een eigen cadeaubon? Mail dan naar Madelon o.v.v. Cadeaubonnenactie Huis voor de Binnenstad via m.kersten@centrumnijmegen.nl.

We denken graag met je mee.