Gratis bezorging via Velocity

Thuisbezorgen vanuit de binnenstad is vanaf donderdag 23 december mogelijk door samenwerking tussen Velocity, de gemeente Nijmegen en ons.

gratis bezorging velocityHet coronavirus en de maatregelen die van kracht zijn hebben grote impact op onze samenleving, zo ook op de Nijmeegse ondernemers. Wij willen samen met Velocity de binnenstadondernemers zo goed mogelijk door deze weken heen helpen en hebben daarom de handen ineen geslagen om lokale bestellingen thuis te kunnen bezorgen. Dit is zelfs vanaf vandaag tot 14 januari helemaal gratis door de steun van Hartje Nijmegen, Actieplan Binnenstad (zowel voor bestaande als nieuwe klanten van Velocity).

Aanmelden voor bezorging

Ben je ondernemer in de binnenstad? Dan kun je vanaf donderdag 23 december 2021 t/m 14 januari 2022 bestellingen doorgeven aan Velocity. Zij komen die dan bij je ophalen en gratis afleveren bij de besteller thuis overal in Nijmegen. Voor de bestaande klanten van Velocity gaat het gratis tarief vanaf vandaag automatisch gelden. Ben je nog geen klant van Velocity en wil je meedoen? Meld je dan nu aan.

Voorwaarden

Er zitten enkele voorwaarden verbonden aan het bezorgen via Velocity. Zorg daarom dat je eerst deze goed doorleest voordat je je aanmeldt. Alle informatie vind je op: huisvoordebinnenstad.nl/velocity.

Campagne: Wees loyaal, koop lokaal

Naast deze bezorgservice is ook de campagne gestart ‘Wees loyaal, koop lokaal’. Via deze weg proberen we iedereen op te roepen om wél lokaal in te kopen, maar dan online. De klap voor de jou als ondernemer zo vlak voor Kerst is groot en we doen er alles aan om de pijn een klein beetje te verzachten.

Via intonijmegen.com/locals geven we de bezoekers informatie over lokale webshops, click&collect-locaties, afhaalgerechten en andere manieren om de lokale ondernemers te ondersteunen. Wij geven graag de juiste informatie, dus zorg dat je profiel in het ondernemersportal in orde is waarin je aangeeft of je o.a. ‘Click & Collect’ aanbiedt.

Lees hierover meer.

Mochten er andere zaken zijn waar wij mee kunnen helpen dan horen we dat graag. Stuur jouw vragen naar m.mulder@huisvoordebinnenstad.nl.