Openingstijden Nijmeegse binnenstad

We begrijpen dat de aangescherpte maatregelen zorgen voor onduidelijkheden betreft de openingstijden van winkels. In dit artikel leggen wij uit hoe het zit op moment van schrijven van dit artikel (23-10-2020).

Mogen koopavonden nog?
‘Koopavonden’ zijn niet meer toegestaan, maar winkels mogen wel tot maximaal 20.00 uur open zijn. Dit betekent dat jouw zaak om 20.00 uur dicht moet zijn. Wij adviseren om op donderdagavond tot 20.00 uur open te blijven. Zo zorgen we samen dat de drukte in de binnenstad zo goed mogelijk gespreid kan worden.

Koopzondagen
De koopzondagen zijn niet afgeschaft en daarom mogen de winkels op zondag gewoon open zijn. Heb je vragen of zijn er zaken waarmee wij jou kunnen helpen? Laat het ons weten via secretariaat@centrumnijmegen.nl.

Oproep strak deurbeleid
Namens brancheorganisatie InRetail doen wij een dringend beroep op alle ondernemers om de coronamaatregelen duidelijk kenbaar te maken en heel strikt na te leven in de eigen winkel. Heb je behoefte aan extra posters? Laat het ons weten via secretariaat@centrumnijmegen.nl, dan geven wij ze zo spoedig mogelijk bij je af. Of klik op onderstaande afbeelding om de digitale varianten te downloaden.

Coronacommunicatie