Polsbandjes: één keer checken voor een hele avond uit!

Vorige week zijn we gestart met het uitdelen van polsbandjes voor horecabezoekers in Nijmegen. Het eerste weekend was een groot succes. Er werden 2100 bandjes verstrekt en er kwamen veel positieve reacties. Vandaag, morgen en zaterdag worden er opnieuw polsbandjes verstrekt als geldig toegangsbewijs.

Doe jij al mee?

Wil je met jouw zaak ook het polsbandje als geldig toegangsbewijs accepteren? Op onze website lees je hoe het werkt en wat de voorwaarden zijn. Kijk op www.huisvoordebinnenstad.nl/ctb-checkpoint.

Wil je een brief of poster ontvangen?

Ben je ondernemer in de binnenstad van Nijmegen binnen het gebied tussen spoor, singels en Waal, dan kun je meedoen. Heb je nog geen brief met toelichting met een poster zoals hiernaast ontvangen? Of wil je extra posters? Stuur dan een bericht, dan zorgen wij dat jij deze zo spoedig mogelijk ontvangt. Je kunt een mail sturen naar: secretariaat@huisvoordebinnenstad.nl.

Nieuwsbrief met geldige polsbandjes

Elke week sturen wij een nieuwsbrief met daarin de geldige polsbandjes voor het weekend. Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen? Meld je dan snel aan.