Uitnodiging: ondernemersbijeenkomst

Meld je nu aan voor de OndernemersbijeenkomstHierbij nodigen wij jullie graag alvast uit voor de ondernemersbijeenkomst ‘Kansen in 2020’
28 januari 2020 en aanvang 18:00 uur in de Waagh

Het programma

  • 18:00 – Ontvangst met soep en een broodje
  • 19:00 – Welkom door wethouder Monique Esselbrugge
  • 19:10 – Terugblik op 2019 en vooruit kijken naar 2020

Vorig jaar gaven wij het startschot voor het nieuwe Binnenstadfonds. Inmiddels zijn wij een jaar verder en vertellen we graag wat met het fonds bereikt is. Uiteraard kijken wij niet alleen terug maar juist ook vooruit! Wat gaan we doen in 2020? Ideeën genoeg, we horen tijdens de bijeenkomst graag jullie mening.

  • 19:30 – Pauze
  • 19:40 – Presentatie: samen succesvol verduurzamen

Duurzaam ondernemen doe je in een klimaat neutraal pand. Dit vraagt enerzijds om investeringen maar levert anderzijds energiebesparing op. Met de ‘Maatstaf kosten-baten verdeling’ kunnen huurders en eigenaren samen aan de slag.

Tien verschillende ondernemingen hebben deelgenomen aan een pilot. Op deze avond worden de resultaten gepresenteerd. Hier kan jij als ondernemer of eigenaar je voordeel mee doen! Enthousiast geworden en wil je ook gelijk aan de slag? Deze avond kan je nog een keer aanmelden voor een scan tegen een heel aantrekkelijk tarief!

  • 20:30 – Uitreiking Blauwe Steen

Traditioneel wordt ook dit jaar de Blauwe Steen weer uitgereikt aan iemand die zich op een bijzondere manier verdienstelijk heeft gemaakt voor onze mooie binnenstad.

En natuurlijk zal er naast het inhoudelijke programma na afloop genoeg tijd zijn om samen bij te praten en te proosten op een nieuw en ondernemend jaar!

  • 20:45 – Borrel

Meepraten? Of gewoon alleen andere bevlogen binnenstadondernemers ontmoeten?

Kom naar de bijeenkomst en meld je aan door hier te klikken of neem contact op met het secretariaat van Huis voor de Binnenstad via 024 – 322 36 73.

Samen bereiken we meer!