Maatregelen tegen het Coronavirus

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben een grote impact voor iedereen.

Langzamerhand worden steeds meer maatregelen versoepeld. Alleen geldt voor veel ondernemers dat de beperkingen door corona er nog steeds flink inhakken.

Vanuit onze rol houden we bezoekers via intonijmegen.com zo goed mogelijk wat er wél mogelijk is in de binnenstad en daarnaast proberen we ondernemers te steunen waar mogelijk.

Voor actuele nieuwsberichten verwijzen wij jou graag naar onze nieuwspagina.

Gemeente Nijmegen

De gemeente heeft een informatiepagina voor ondernemers geopend:

>> Informatiepagina

De gemeente Nijmegen neemt daarom tijdelijke maatregelen als aanvulling op het landelijke maatregelenpakket, om de effecten van de corona crisis te verzachten.

>> Tijdelijke maatregelen in Nijmegen

Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met het Ondernemerspunt. Zij helpen jou graag verder. Houd er rekening mee dat zij nog niet alle antwoorden hebben op vragen over de landelijke of lokale regelingen die nog in voorbereiding zijn.

Goederen ontvangen

Ondernemers voor wie het vanwege beperkte openingstijden lastig is om goederen te ontvangen, kunnen contact opnemen met Binnenstadservice. Zij kunnen de goederenontvangst van je overnemen en vervolgens op een afgesproken tijdstip afleveren.

Neem contact op
via nijmegen@binnenstadservice.nl
of bel: 024 3732488.

Support your locals

Mensen inspireren om lokaal te shoppen was altíjd al ons doel (ook vóór corona). Nu en straks is het belang daarvan alleen maar groter. Daarom zetten wij met een eigen Nijmeegse campagne extra in op de bekende boodschap ‘support your locals’.

We hebben een toolkit voor jullie ontwikkeld om intonijmegen.com/locals te promoten, met het logo van support your locals, de poster en de drie social posts om zoveel mogelijk te verspreiden!

Lees hier meer en download de toolkit

Houd afstand

Veel ondernemers hebben maatregelen genomen om te zorgen dat bezoekers de minimale onderlinge afstand aanhouden. Alleen door zelf goed te handelen en elkaar erop aan te spreken komt de situatie weer onder controle.

Zijn er zaken waar wij mee kunnen helpen?

Laat het weten: m.mulder@centrumnijmegen.nl.

Wij wensen iedereen veel succes,

Namens het bestuur van het Huis voor de Binnenstad,

Turgay Tankir, Voorzitter
Maarten Mulder, Binnenstadmanager.